| misafirler sitemiz sizi yanıltmasın bakın bir | |
|
+16İpk*Yrk @RDAMM_CEMREMM gülçin miniq*bkc ShEkEr ShEyTaN XD CeMrE=AzRa büşra*bkc *bSr* Lolita *Bonybon .. naZz [CK] CmæraLex yenenLer Cadı*julyeT Eda*Yrk eDæKen 20 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
ShEkEr мυнтєşєм üує
Mesaj Sayısı : 176 Yaş : 30 Nerden : ...meleklerden... Lakap : cadı hepsiden hangisi : Rep : ceza puanı : Özel Alan : Tanımlanmamış... Kayıt tarihi : 25/08/08
| Konu: Geri: misafirler sitemiz sizi yanıltmasın bakın bir Perş. Ağus. 28, 2008 11:33 am | |
| evet katılıyorum üye olun mutlu olun :D | |
|
| |
miniq*bkc ѕüper Üye
Mesaj Sayısı : 143 Yaş : 29 Nerden : gaziantep İş/Hobiler : yok Lakap : ayşecik hepsiden hangisi : Rep : ceza puanı : Özel Alan : Tanımlanmamış... Kayıt tarihi : 29/07/08
| Konu: Geri: misafirler sitemiz sizi yanıltmasın bakın bir Perş. Ağus. 28, 2008 12:15 pm | |
| sağol not:türkçemizi doğru kullanalım ayrıca boş mesaj atmayalım | |
|
| |
büşra*bkc Emekli
Mesaj Sayısı : 433 Yaş : 31 Nerden : gelicek misin? İş/Hobiler : herşey Lakap : Hepsici Cadı hepsiden hangisi : Rep : ceza puanı : Özel Alan : Tanımlanmamış... Kayıt tarihi : 25/08/08
| Konu: Geri: misafirler sitemiz sizi yanıltmasın bakın bir Perş. Ağus. 28, 2008 9:43 pm | |
| üstümdeki üye sağol ne demek mesaj gereksiz not:türkçemizi doğru kullanalım | |
|
| |
gülçin ∂αнα уєηι =)
Mesaj Sayısı : 6 Yaş : 26 Nerden : ankara Lakap : kumral prenses Rep : ceza puanı : Özel Alan : Tanımlanmamış... Kayıt tarihi : 28/08/08
| Konu: Geri: misafirler sitemiz sizi yanıltmasın bakın bir Cuma Ağus. 29, 2008 5:54 pm | |
| | |
|
| |
büşra*bkc Emekli
Mesaj Sayısı : 433 Yaş : 31 Nerden : gelicek misin? İş/Hobiler : herşey Lakap : Hepsici Cadı hepsiden hangisi : Rep : ceza puanı : Özel Alan : Tanımlanmamış... Kayıt tarihi : 25/08/08
| Konu: Geri: misafirler sitemiz sizi yanıltmasın bakın bir Cuma Ağus. 29, 2008 6:08 pm | |
| | |
|
| |
en ardac Misafir
| Konu: Geri: misafirler sitemiz sizi yanıltmasın bakın bir Salı Eyl. 16, 2008 4:43 pm | |
| meraba site süper bende en ardacı fanıyım ve en cemreci birde yaseminci fanıyım lafı olan varmı ... şaka şaka ama bana göre öyleeee herkese göre farklı bana görede böyle bana göre en ardacı en cemreci ve en yoshyci benim kısmayın ama böyle not:türkçemizi doğru kullanalım ve küfürlü sözcükler kullanmayalım |
|
| |
CmæraLex yenenLer CemReci ama Erenci Admin* x))
Mesaj Sayısı : 2731 Yaş : 28 Nerden : NorveÇ soKaKLarında :D İş/Hobiler : eSer YenenLerrr Lakap : maraLişKo xD hepsiden hangisi : Rep : ceza puanı : Özel Alan : EseRqoLiqa eser maniaaaaa
eseRRRRRRRRRRR-----NorveÇ-KocaeLi-BuRsa-maniSa(LL)
BKm'nin KapTanı x) Kayıt tarihi : 18/07/08
| Konu: Geri: misafirler sitemiz sizi yanıltmasın bakın bir Salı Eyl. 16, 2008 4:45 pm | |
| BEN EN ARDACIYIM ŞAKA ŞAKA AMA İLK ARDACIYIM ONU BİL MİSAFİR OLMAKTANSA ÜYE OL | |
|
| |
ardacı c Misafir
| Konu: 6yh6u7 Salı Eyl. 16, 2008 4:54 pm | |
| üye olurum ama şuan değil birde arda konusuna gelince olabilirsin en ardacı ama ben benim görüşüm ve sınıf arkadaşlarımın görüşüne göre yazmıştımm yani herkes ardacı kız diyor bana o bakımdan canım xD not:türkçemizi doğru kullanalım |
|
| |
Mesaj Sayısı : 2731 Yaş : 28 Nerden : NorveÇ soKaKLarında :D İş/Hobiler : eSer YenenLerrr Lakap : maraLişKo xD hepsiden hangisi : Rep : ceza puanı : Özel Alan : EseRqoLiqa eser maniaaaaa
| Konu: Geri: misafirler sitemiz sizi yanıltmasın bakın bir Salı Eyl. 16, 2008 4:57 pm | |
| türkçe konuşta burda üye olmanı istiyorum tamam mı benim davranışlarım başkalrına benzemez!!... | |
|
| |
EN ARDAC Misafir
| Konu: Geri: misafirler sitemiz sizi yanıltmasın bakın bir Salı Eyl. 16, 2008 5:01 pm | |
| ne dedim şimdi ben varmı ... kabalaşıyımmı şimdi en ardacı benim varmı bir sorun ? ayriyetten böyle admin varsa sitede kimbilir neler görürüz artık ne cemrenin ne ardanın lafını ağzımıza alamayız heralde sen kendini çok bişi zannediyosun şimdide benim sitemde bu siteyi reklam vercekti üye olsunlar diye dış görünüşü güzel ama içinde şahsın biri o da sen çok kötüsün ardacıym yada değilim seni ilgilendirmez not:türkçemizi katletmeyelim ayrıca saçmalamayalım |
|
| |
| Konu: Geri: misafirler sitemiz sizi yanıltmasın bakın bir Salı Eyl. 16, 2008 5:08 pm | |
| ya kızım öyle bir şey ağzımdan çıktımı burda çok mutluyuz olmak isteyen üye olur not:türkçemizi doğru kullanalım | |
|
| |
ardammmm Misafir
| Konu: Geri: misafirler sitemiz sizi yanıltmasın bakın bir Salı Eyl. 16, 2008 5:10 pm | |
| yok ciciş adminim senin davranışların başkalarına benzemez sonuçta değilmi kızarsın yanlış bir şey yazarım felan hadi by not:türkçemizi doğru kullanalım |
|
| |
| Konu: Geri: misafirler sitemiz sizi yanıltmasın bakın bir Salı Eyl. 16, 2008 5:20 pm | |
| üye olacaksan ol olmayacksan bb o zaman | |
|
| |
ShEyTaN XD ѕιтє кυя∂υυ
Mesaj Sayısı : 1163 Yaş : 29 Nerden : ist İş/Hobiler : Müzik**Ders**İnternet Lakap : Veness[A]sle[Y]asemin hepsiden hangisi : Rep : ceza puanı : Özel Alan : pyenses serenay*M,pyenses yoshy(M) ve pyenses eren(m) Kayıt tarihi : 10/07/08
| Konu: Geri: misafirler sitemiz sizi yanıltmasın bakın bir Salı Eyl. 16, 2008 7:46 pm | |
| off yeter sende üye olcaksan ol | |
|
| |
| Konu: Geri: misafirler sitemiz sizi yanıltmasın bakın bir Salı Eyl. 16, 2008 7:54 pm | |
| | |
|
| |
ardaaa Misafir
| Konu: Geri: misafirler sitemiz sizi yanıltmasın bakın bir Salı Eyl. 16, 2008 8:35 pm | |
| olmuycam dedim attın uzatmayın aa not:büyük harfle yazı yazmak yasakk |
|
| |
ardammmm Misafir
| Konu: Geri: misafirler sitemiz sizi yanıltmasın bakın bir Salı Eyl. 16, 2008 8:39 pm | |
| ya canım özür dilerim ya ben senin yazdığın şeyi yanlış anlamışım çok pardon canım üye oluyorum siteye not:sitede büyük harfle yazmak yasak |
|
| |
KLFDJGKF Misafir
| Konu: Geri: misafirler sitemiz sizi yanıltmasın bakın bir Çarş. Eyl. 17, 2008 4:03 pm | |
| floıd içn özür ama aktif olmadı ederseniz sevinirim kullanıcı adım @RDAM_CEMREM böyleydi herhalde not:türkçemizi doğru kullanalım |
|
| |
@RDAMM_CEMREMM мυнтєşєм üує
Mesaj Sayısı : 193 Yaş : 29 Nerden : cemrenin yanndan:d Lakap : anakonda hepsiden hangisi : Rep : ceza puanı : Özel Alan : cemre ve arda delisiyim onları çok seviyorummmm onlar benim ciğerimin köşesi hatta tamammıı onlar için elimden gelen herşeyi yaparım fenerliyim ve fenerbahçeyi çok seviyorum kimin ne dediği ilgilendirmio beni+++ ben ne dünümle nede dünümkilerle uraşırım önemliolan benim için bugün ve bugünküler [bazıları için seslendim] Kayıt tarihi : 17/09/08
| Konu: Geri: misafirler sitemiz sizi yanıltmasın bakın bir Çarş. Eyl. 17, 2008 4:14 pm | |
| tamam üye oldum siteye not:türkçemizi doğru kullanalım | |
|
| |
büşra*bkc Emekli
| Konu: Geri: misafirler sitemiz sizi yanıltmasın bakın bir Çarş. Eyl. 17, 2008 5:31 pm | |
| | |
|
| |
ShEyTaN XD ѕιтє кυя∂υυ
Mesaj Sayısı : 1163 Yaş : 29 Nerden : ist İş/Hobiler : Müzik**Ders**İnternet Lakap : Veness[A]sle[Y]asemin hepsiden hangisi : Rep : ceza puanı : Özel Alan : pyenses serenay*M,pyenses yoshy(M) ve pyenses eren(m) Kayıt tarihi : 10/07/08
| Konu: Geri: misafirler sitemiz sizi yanıltmasın bakın bir Ptsi Eyl. 22, 2008 1:27 pm | |
| yazdıklarınız boş görünüyo | |
|
| |
naZz [CK] ѕιтє кυя∂υυ
Mesaj Sayısı : 1477 Yaş : 28 Nerden : manisa İş/Hobiler : müzik - msn - ders-dans Lakap : enn cemRecii hepsiden hangisi : Rep : ceza puanı : Özel Alan : shr*tuRan Kayıt tarihi : 02/08/08
| Konu: Geri: misafirler sitemiz sizi yanıltmasın bakın bir Ptsi Eyl. 22, 2008 1:28 pm | |
| evet hayatım ama boş değiller =) | |
|
| |
İpk*Yrk çαℓışкαη üує
Mesaj Sayısı : 36 Yaş : 28 Nerden : İstanbuL Lakap : .... Rep : ceza puanı : Özel Alan : Tanımlanmamış... Kayıt tarihi : 01/10/08
| Konu: Geri: misafirler sitemiz sizi yanıltmasın bakın bir Perş. Ekim 02, 2008 6:02 pm | |
| Misafirler site gerçekten güzel üye oLun | |
|
| |
naZz [CK] ѕιтє кυя∂υυ
Mesaj Sayısı : 1477 Yaş : 28 Nerden : manisa İş/Hobiler : müzik - msn - ders-dans Lakap : enn cemRecii hepsiden hangisi : Rep : ceza puanı : Özel Alan : shr*tuRan Kayıt tarihi : 02/08/08
| Konu: Geri: misafirler sitemiz sizi yanıltmasın bakın bir C.tesi Ekim 11, 2008 3:33 pm | |
| üye olun mutlu olun ilerleyin mod. süper mod. co-admın admın olun :) (sankı bıraz kopya oldu senaydan ) | |
|
| |
ShEyTaN XD ѕιтє кυя∂υυ
| Konu: Geri: misafirler sitemiz sizi yanıltmasın bakın bir C.tesi Ekim 11, 2008 5:44 pm | |
| ya arkadaşlar burda sadece adminler konuşabilir ve misafirler bu son uyarım bidaha yazanı banlarım | |
|
| |
| misafirler sitemiz sizi yanıltmasın bakın bir | |
|