| Misafirlerin Yeri | |
|
+13Oğuzhan*Ece *bSr* miniq*bkc ShEyTaN XD CmæraLex yenenLer büşra*bkc *Bonybon .. naZz [CK] atakan Cadı*julyeT özqé.ayşé eDæKen Kbr*Bkc 17 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
ShEyTaN XD ѕιтє кυя∂υυ
Mesaj Sayısı : 1163 Yaş : 29 Nerden : ist İş/Hobiler : Müzik**Ders**İnternet Lakap : Veness[A]sle[Y]asemin hepsiden hangisi : Rep : ceza puanı : Özel Alan : pyenses serenay*M,pyenses yoshy(M) ve pyenses eren(m) Kayıt tarihi : 10/07/08
| Konu: Geri: Misafirlerin Yeri Cuma Ağus. 29, 2008 11:02 am | |
| | |
|
| |
büşra*bkc Emekli
Mesaj Sayısı : 433 Yaş : 31 Nerden : gelicek misin? İş/Hobiler : herşey Lakap : Hepsici Cadı hepsiden hangisi : Rep : ceza puanı : Özel Alan : Tanımlanmamış... Kayıt tarihi : 25/08/08
| Konu: Geri: Misafirlerin Yeri Cuma Ağus. 29, 2008 12:00 pm | |
| | |
|
| |
CmæraLex yenenLer CemReci ama Erenci Admin* x))
Mesaj Sayısı : 2731 Yaş : 28 Nerden : NorveÇ soKaKLarında :D İş/Hobiler : eSer YenenLerrr Lakap : maraLişKo xD hepsiden hangisi : Rep : ceza puanı : Özel Alan : EseRqoLiqa eser maniaaaaa
eseRRRRRRRRRRR-----NorveÇ-KocaeLi-BuRsa-maniSa(LL)
BKm'nin KapTanı x) Kayıt tarihi : 18/07/08
| Konu: Geri: Misafirlerin Yeri Cuma Ağus. 29, 2008 3:54 pm | |
| | |
|
| |
büşra*bkc Emekli
Mesaj Sayısı : 433 Yaş : 31 Nerden : gelicek misin? İş/Hobiler : herşey Lakap : Hepsici Cadı hepsiden hangisi : Rep : ceza puanı : Özel Alan : Tanımlanmamış... Kayıt tarihi : 25/08/08
| Konu: Geri: Misafirlerin Yeri Cuma Ağus. 29, 2008 6:09 pm | |
| | |
|
| |
miniq*bkc ѕüper Üye
Mesaj Sayısı : 143 Yaş : 29 Nerden : gaziantep İş/Hobiler : yok Lakap : ayşecik hepsiden hangisi : Rep : ceza puanı : Özel Alan : Tanımlanmamış... Kayıt tarihi : 29/07/08
| Konu: Geri: Misafirlerin Yeri C.tesi Ağus. 30, 2008 11:49 am | |
| misafirler üye olun mutlu olun =) ben çok mutluyum | |
|
| |
misafirr Misafir
| Konu: Geri: Misafirlerin Yeri C.tesi Ağus. 30, 2008 5:00 pm | |
| site biraz kötüymüş
not:türkçemizi doğru kullanalım |
|
| |
*bSr* Yardımcı Admin
Mesaj Sayısı : 1684 Yaş : 29 Nerden : evimden :D İş/Hobiler : OkuL Lakap : *bSr* hepsiden hangisi : Rep : ceza puanı : Özel Alan : büs[rat] Kayıt tarihi : 23/08/08
| Konu: Geri: Misafirlerin Yeri C.tesi Ağus. 30, 2008 5:12 pm | |
| - miniq*bkc demiş ki:
- misafirler üye olun mutlu olun =) ben çok mutluyum
ayrıca sitenin sadece bir formunu görüyorsunuz içerikleri süper :D | |
|
| |
Oğuzhan*Ece haLa güLçinci ama yoshyci admin
Mesaj Sayısı : 2900 Yaş : 28 Nerden : Oğuzhan^mm Yanından İş/Hobiler : -- Lakap : -- hepsiden hangisi : Rep : ceza puanı : Özel Alan : Oğuzhan^^mm seni çook seviyorum sadece benimsin xD Kayıt tarihi : 24/08/08
| Konu: Geri: Misafirlerin Yeri C.tesi Ağus. 30, 2008 5:32 pm | |
| | |
|
| |
naZz [CK] ѕιтє кυя∂υυ
Mesaj Sayısı : 1477 Yaş : 28 Nerden : manisa İş/Hobiler : müzik - msn - ders-dans Lakap : enn cemRecii hepsiden hangisi : Rep : ceza puanı : Özel Alan : shr*tuRan Kayıt tarihi : 02/08/08
| Konu: Geri: Misafirlerin Yeri C.tesi Ağus. 30, 2008 6:09 pm | |
| kesınlıkle katılıyorum .... | |
|
| |
büşra*bkc Emekli
| Konu: Geri: Misafirlerin Yeri C.tesi Ağus. 30, 2008 7:13 pm | |
| | |
|
| |
HİLAL Misafir
| Konu: Geri: Misafirlerin Yeri Ptsi Eyl. 01, 2008 6:24 pm | |
| ya ben HiLaL_YoShY_ArDa diye kaydettim kendimi e-mail de geldi giriyorum aktive edilmemiş diyor ve ben giremiyorum bu yüzden lütfen adminler bişeyler yapın |
|
| |
Mesaj Sayısı : 2731 Yaş : 28 Nerden : NorveÇ soKaKLarında :D İş/Hobiler : eSer YenenLerrr Lakap : maraLişKo xD hepsiden hangisi : Rep : ceza puanı : Özel Alan : EseRqoLiqa eser maniaaaaa
| Konu: Geri: Misafirlerin Yeri Ptsi Eyl. 01, 2008 6:24 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Misafirlerin Yeri Ptsi Eyl. 01, 2008 6:26 pm | |
| TEKRAR KAYIT YAPTIR YOK İSMİN | |
|
| |
miniq*bkc ѕüper Üye
Mesaj Sayısı : 143 Yaş : 29 Nerden : gaziantep İş/Hobiler : yok Lakap : ayşecik hepsiden hangisi : Rep : ceza puanı : Özel Alan : Tanımlanmamış... Kayıt tarihi : 29/07/08
| Konu: Geri: Misafirlerin Yeri Salı Eyl. 02, 2008 11:09 am | |
| arkadaşlar siteyi tamamen göremediğiniz için kötü diyosunuzz yoksa çok güzel (: | |
|
| |
büşra*bkc Emekli
| Konu: Geri: Misafirlerin Yeri Salı Eyl. 02, 2008 3:15 pm | |
| | |
|
| |
Oğuzhan*Ece haLa güLçinci ama yoshyci admin
Mesaj Sayısı : 2900 Yaş : 28 Nerden : Oğuzhan^mm Yanından İş/Hobiler : -- Lakap : -- hepsiden hangisi : Rep : ceza puanı : Özel Alan : Oğuzhan^^mm seni çook seviyorum sadece benimsin xD Kayıt tarihi : 24/08/08
| Konu: Geri: Misafirlerin Yeri Salı Eyl. 02, 2008 7:39 pm | |
| | |
|
| |
ShEkEr мυнтєşєм üує
Mesaj Sayısı : 176 Yaş : 30 Nerden : ...meleklerden... Lakap : cadı hepsiden hangisi : Rep : ceza puanı : Özel Alan : Tanımlanmamış... Kayıt tarihi : 25/08/08
| Konu: Geri: Misafirlerin Yeri Salı Eyl. 02, 2008 7:49 pm | |
| evet bende katılıyorum sitemiz çok güzel | |
|
| |
büşra*bkc Emekli
| Konu: Geri: Misafirlerin Yeri Çarş. Eyl. 03, 2008 3:07 pm | |
| bencede yoksa neden bu sitedeyiz ki | |
|
| |
Sdf Bkc * мυнтєşєм üує
Mesaj Sayısı : 229 Yaş : 28 Nerden : Manisa İş/Hobiler : hepsiciyizz.yetkinforum.com /DERSS Lakap : eren'ci prenses hepsiden hangisi : Rep : ceza puanı : Özel Alan : £ren & $edef BAKICI Kayıt tarihi : 10/08/08
| Konu: Geri: Misafirlerin Yeri Çarş. Eyl. 10, 2008 2:46 pm | |
| mesajı silseydın daha iyi olurdu ... | |
|
| |
eDæKen gülçinci admin
Mesaj Sayısı : 469 Yaş : 29 Nerden : iSt İş/Hobiler : MuRaTmmm <3 (L)(L) Lakap : jonjon hepsiden hangisi : Rep : ceza puanı : Özel Alan : muRat 'mm :)<3 Kayıt tarihi : 28/06/08
| Konu: Geri: Misafirlerin Yeri Çarş. Eyl. 10, 2008 6:29 pm | |
| - Çikolata Prensesi demiş ki:
- mesajı silseydın daha iyi olurdu ...
aynen katılıyorum ben sildim yakında bütün adminleride sildiğim mesajlar gibi silmem gerekçek olmuyo böyle (şenay hariç)
En son en__qüLçinci tarafından C.tesi Ocak 10, 2009 7:50 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
ShEyTaN XD ѕιтє кυя∂υυ
Mesaj Sayısı : 1163 Yaş : 29 Nerden : ist İş/Hobiler : Müzik**Ders**İnternet Lakap : Veness[A]sle[Y]asemin hepsiden hangisi : Rep : ceza puanı : Özel Alan : pyenses serenay*M,pyenses yoshy(M) ve pyenses eren(m) Kayıt tarihi : 10/07/08
| Konu: Geri: Misafirlerin Yeri C.tesi Eyl. 13, 2008 11:54 am | |
| ya arkadaşlar buraya misafirler vede adminler dışında kimse yazamaz | |
|
| |
misafir Misafir
| Konu: slm C.tesi Eyl. 13, 2008 12:03 pm | |
| selam herkese not:türkçemizi doğru kullanalım |
|
| |
ShEyTaN XD ѕιтє кυя∂υυ
| Konu: Geri: Misafirlerin Yeri C.tesi Eyl. 13, 2008 12:07 pm | |
| meraba canım sitemize üye olurmusun | |
|
| |
büşra*bkc Emekli
| Konu: Geri: Misafirlerin Yeri Ptsi Eyl. 15, 2008 10:05 pm | |
| Evet bir defalık uğrama olmasın üye ol mutlu kal | |
|
| |
sude Misafir
| Konu: Geri: Misafirlerin Yeri Çarş. Eyl. 17, 2008 5:18 pm | |
| sizi kırmak istemem ama siteye biras daha bakın yani yeterince güsel deil biras özen gösterin işe chat box eklemekle başlayın ve sitenin başındaki logoyu deiştirin tekrar giricem güzelse kaydoluruz not:türkçemizi doğru kullanalım |
|
| |
| Misafirlerin Yeri | |
|