CmæraLex yenenLer CemReci ama Erenci Admin* x))
Mesaj Sayısı : 2731 Yaş : 28 Nerden : NorveÇ soKaKLarında :D İş/Hobiler : eSer YenenLerrr Lakap : maraLişKo xD hepsiden hangisi : Rep : ceza puanı : Özel Alan : EseRqoLiqa eser maniaaaaa
eseRRRRRRRRRRR-----NorveÇ-KocaeLi-BuRsa-maniSa(LL)
BKm'nin KapTanı x) Kayıt tarihi : 18/07/08
| Konu: Geri: Misafirlerin Yeri Cuma Ekim 31, 2008 3:30 pm | |
| - [b]ereNessa* demiş ki:
- Bu siteye üye oLun her zaman mutLu oLun..
not:türkçemizi doğru kullanalım
| |
|
aylaergu Misafir
| Konu: hepsi bir C.tesi Şub. 07, 2009 1:24 pm | |
| bu Sitede hepsi yok bu hayranLarın sitesi edit by eDa=P |
|
Cadı*julyeT Cemreci Admin
Mesaj Sayısı : 470 Yaş : 29 Nerden : CemreNin Kalbinden..(izzMirRR) İş/Hobiler : site yenilikleri Lakap : $@n!$ hepsiden hangisi : Rep : ceza puanı : Özel Alan : Site Sahib€sİ-_- Emo sanmayın beni deilim :) sadece güzelim xD Kayıt tarihi : 28/06/08
| Konu: Geri: Misafirlerin Yeri C.tesi Şub. 07, 2009 1:35 pm | |
| Şuanda sitemizde olan Misafir evet sennnnn!! forumun indeksinde dorua misafir.... şuanda 2 miz varız sitede hadi üye olsanaa EVETT SENN:::..! cevap bekliyorummm | |
|
CmæraLex yenenLer CemReci ama Erenci Admin* x))
Mesaj Sayısı : 2731 Yaş : 28 Nerden : NorveÇ soKaKLarında :D İş/Hobiler : eSer YenenLerrr Lakap : maraLişKo xD hepsiden hangisi : Rep : ceza puanı : Özel Alan : EseRqoLiqa eser maniaaaaa
eseRRRRRRRRRRR-----NorveÇ-KocaeLi-BuRsa-maniSa(LL)
BKm'nin KapTanı x) Kayıt tarihi : 18/07/08
| Konu: Geri: Misafirlerin Yeri C.tesi Şub. 07, 2009 5:34 pm | |
| | |
|
Gamze =) Misafir
| Konu: Geri: Misafirlerin Yeri Ptsi Haz. 22, 2009 8:30 am | |
| merhaba ben Gamze Ben bu siteye üye olmak istiyordum ama olamadım çünkü eskiden olmuşum Ve unutmuşum. ne kullanıcı adımı biliyorum nede şifremi Ne yapmalıyım Başka bir mail adresi ile mi üye olmayım ??? |
|
Cadı*julyeT Cemreci Admin
Mesaj Sayısı : 470 Yaş : 29 Nerden : CemreNin Kalbinden..(izzMirRR) İş/Hobiler : site yenilikleri Lakap : $@n!$ hepsiden hangisi : Rep : ceza puanı : Özel Alan : Site Sahib€sİ-_- Emo sanmayın beni deilim :) sadece güzelim xD Kayıt tarihi : 28/06/08
| Konu: Geri: Misafirlerin Yeri Ptsi Haz. 22, 2009 12:50 pm | |
| tabikidee olabilirsiinn :) başka bir mail adresiyle kesinliklee olabilirsiinn canım | |
|
ShEyTaN XD ѕιтє кυя∂υυ
Mesaj Sayısı : 1163 Yaş : 29 Nerden : ist İş/Hobiler : Müzik**Ders**İnternet Lakap : Veness[A]sle[Y]asemin hepsiden hangisi : Rep : ceza puanı : Özel Alan : pyenses serenay*M,pyenses yoshy(M) ve pyenses eren(m) Kayıt tarihi : 10/07/08
| Konu: Geri: Misafirlerin Yeri Ptsi Haz. 22, 2009 1:01 pm | |
| başka bi mail adresiyle ol cnm :) | |
|